Kategori: BüyülerGenel

Kiriş İpi Büyüsü Nasıl Hazırlanır

Kiriş İpi Büyüsü Nasıl Hazırlanır

Kiriş ipi büyüsü denince havas ilminin genel çatısı altında çiftler arasındaki soğukluğun ortadan kalkması için yapılmasıyla bilinir. Kiriş ipinin en temel çalışma alanı evli çiftlerdir. Bir şekilde araya ayrılık girmesi ya da boşanmaya giden bir sürecin başlaması gibi durumlarda havas ilminin kiriş ipi büyüsü işleminden fayda sağlanabilir.

Bu işlem için belirli bir süre, zaman ve emek harcanması şarttır. Fakat herkeste işe yarayacak anlamına da gelmez. Kiriş ipi büyüsü çok eski bir işlem olduğu için kim tarafından ve hangi yöntemler ile uygulandığı çok önemlidir. Bunun için de çalışma yapılacak kişinin çok dikkatli seçilmesi çok önemlidir.

Şimdilerde internet ortamında araştırma yapan insanların her bilgiye ulaşması kolay görünüyor. Ancak bu kirlilik içinde hangi bilgilerin temiz kaldığını bulmak ya da kiriş ipi gibi çok ayrıntılı detaylar içeren işlemlerde nasıl hareket edilmesi gerektiğini bulabilmek zordur. Zira sayfaların birinde ak denen olaya diğerinde kara denebiliyor. Bu yüzden de kafalarda soru işaretleri beliriyor sonrasında ise yapılan yanlış tercihler neticesinde gerçekten çok üzücü vak’alara rastlamak mümkün oluyor.

Kiriş ipi Büyüsü Hakkındaki sorular

Konuya dönecek olursak kiriş ipi büyüsünün özünde neden talep edildiğini sonucunda ne beklendiğini belirttik. Süre olarak ise son zamanlarda çok sayıda geldiği için beyan etmekte fayda görüyorum: 21 günlük bir süreçten bahsetmek gerekiyor. İlk hafta çift arasındaki soğukluğun mental olarak giderilmesi ikinci hafta normalleşme ve üçüncü hafta ise bu çiftin bir daha bu denli ayrılığa düşmemeleri için oluşturulacak tılsımların hazırlanma süreleridir. Kiriş ipi büyüsü hakkıyla yapıldığı takdirde çoğu zaman olumlu sonuçlar verir.

İlk 6-7 gün içerisinde etkisini görmek mümkündür. Genel olarak işleyiş bu şekilde olur. Kiriş ipi çalışması yapılırken hocanın başka bir işlem ile eş zamanlı olarak bu işlemi planlamaması gerekir. Çünkü haddinden fazla yorulacaktır. Havas ilminde bu işlemi rahmani dualar ve rahmani ritüeller kısmından bulabilirsiniz. Genel olarak faydalı sonuçlar doğurduğu yönüyle bilinir. Bunun yanı sıra da kiriş ipi büyüsü yaptırmak istediğinizde öncesinde bir kurşun döktürmenizde fayda görüyoruz. Ruhani temizlik ve arınma gerçek anlamda kişinin tüm dikkatini bir nokta üzerinde birleştirmesi adına çok büyük önem arz eder. Bu yüzden de öncesinde sıralı ve düzgün bir arınma uygulaması işlemin sonuçları bakımından çok önemlidir.

Etkiler olarak ise ne gibi detaylar akla gelmeli diye düşünürseniz;

  1. Öncelikle ayrılığın eşiğine gelmiş kişilerde artık bu yola baş koymuş bir durum oluşmaya başlar ve ayrılık tamamiyle konuşulmaz bir hale gelir.
  2. Erkek ya da kadın fark etmeksizin karısını ya da sevgilisini sürekli düşünmeye ve hatta rüyalarında onu görmeye başlar.
  3. 6. günün sonunda bazen evlenme teklifi edildiği bile görünürken normal işleyiş içinde kişilerin yakınlaşmak adına bir kutlama yapmaları, ya da bir yemeğe çıkmaları gibi yakınlaştırıcı durumlar yaşanmaktadır.
  4. Kiriş ipi büyüsünün bağlayıcı etkisini yaşayan kişilerin yakınlaşmalarını kalıcı hale getirmek içinse sonrasında bir koruma tılsımı yazılacak olup mutluluğun bir ömre hüküm sürmesi hedeflenecektir.

Kiriş ipi büyüsü işlemini tanımlamaya ve bizlere sizlerden gelen sorulara yanıt vermeye çalıştık. Her işlemin kendi içinde son derece farklı kulvarları ve metotları olduğunu unutmayınız. Havas ilminde çok derin ve yoğun işlemlerden bahsederken kısa kısa izah etmek hayli zordur. Ancak burada siz değerli okuyucularımız için genel olarak merak edilenleri yanıtlamaya gayret gösteriyoruz. Zihni hocamıza dilediğiniz zaman ulaşabilir ve kendisinden merak ettiğiniz soruların yanıtlarını alabilirsiniz.

Zihni Hoca

Paylaş
Yazar
Zihni Hoca

Önerilenler

Tuvalette Yapılan Büyünün Kuvvetli Tesiri

Tuvalet büyüsü konusunda bilinmesi gereken en önemli nokta herhangi bir büyünün orada yapılması durumunda en kötü ve enerjisi en kuvvetli…

3 sene önce

Yarasa Büyüsünün Derin Etkileri

Yarasa büyüsü çok eski tarihe sahip ve toplumlarca pek çok kötü emelleri arzuların hayata geçmesi adına uygulanan bir işlemdir. Tarih…

3 sene önce

Sakız Büyüsü

Sakız büyüsü havas ilminde az kullanılan ama etkileri bakımından oldukça iyi bilinen bir çalışmadır. Sakız büyüsü hangi amaçla yapılır diye…

3 sene önce

Zenginlik Büyüsü Hakkında Bilgiler

Zenginlik herkesin arzu ettiği güzel ve rahat yaşaması sembolize eder. Tabi mecazen de kullanılan yerler vardır. Örneğin sağlık ya da…

3 sene önce

Muska Bozma – Büyü Bozma İşlemleri

Büyüler hakkında ve birçok büyü unsuru içermeyen tılsımlar hakkında sıklıkla bilgi verdiğimiz platformumuzda bizlere en çok soru gelen konu olan…

3 sene önce

Karanfil Büyüsü Nedir, Nasıl Yapılır

Karanfil ile yapılan tılsım çalışmaları genel olarak 41 karanfil büyüsü olarak da bilinir. Adın da anlaşılacağı gibi 41 adet karanfil…

3 sene önce