Kategori: BüyülerGenel

Yarasa Büyüsünün Derin Etkileri

Yarasa büyüsü çok eski tarihe sahip ve toplumlarca pek çok kötü emelleri arzuların hayata geçmesi adına uygulanan bir işlemdir. Tarih boyunca yarasanın kötü enerjisini insanların üzerine zerk etmek ve bunu yaparken birçok dünya dışı tehlikeli varlıktan yardım almak en bilinen fenomenlerdir. Birçok tehlikeli ve şeytani hamlenin bir araya getirilerek oluşturan özel metotlar sayesinde insanların özgür iradeleri kontrol altına alınabilir. Bu da beraberinde kontrol edilebilen ve her ne sebeple olursa olsun karakteri değiştirilebilen kişiler oluşturmaya yarar. Bunu çoğu zaman talep eden danışanlar sonuçlarını tahmin etmeden isterler. Ancak yarasa büyüsü etkileri görülmeye başladığında karşınızda başka bir kişi görme ihtimaliniz çok yüksektir. Ayrıca bu tarz işlemlerin vebali oldukça ağır olduğu gibi bir anlamda da pişman olma şansınız oldukça yüksek bir noktadadır.

Yarasa Büyüsü Nedir

Öncelikle yazımızın başında da belirttiğimiz gibi bir okur olarak bu konuda bilmeniz gereken tek şey bir kara büyü olduğudur. Ayrıca rahmani medyumların bu işlemleri yapmaktan imtina edecekleri ve gerçekten büyük günahlar arasında sayıldığını da aklımızda bulundurmalıyız. Yarasa ile yapılan büyülerin hiç biri hayra çıkmaz. Ayrıca yarasa kanı kullanılarak çok sayıda işlem kurgulanabildiği de bilinir. Ayrıca bu ritüellere birçok yan malzeme eklenebilir, ölümcül söylemler ve sekanslar da eşlik edebilir. Bir insanın hayatını mahvetmek üzerine sıklıkla uygulanır. Ayrıca ilişkiler içinde ayrılığın getirilmesi, evliliklerin bozulması, insanların akıllarının sürekli olarak fitne fesat ile doldurulması gibi emeller de karşılık bulabilir. Bunlar şeytani işlemlerde uzmanlaşmış bir medyum tarafından organize edilebilir. Genellikle tecrübeli kişiler ile yoğun ve etkili sonuçlar da alınabilmektedir.

Yarasa Büyüsü Neden Yapılır

Belirttiğimiz gibi ve sizlerin de açıkça gördüğü üzere hiç bir hayra alamet olmayan bu işlemler genel olarak kıskançlık, düşmanlık, haset sahibi olma durumlarında kişinin gözünü kan bürümesi olarak addedebileceğimiz anlarda ortaya çıkar. Bu hırs aslında keskin sirkenin küpüne zarar vermesi gibi öncelikle büyüleri talep eden kişilere en büyük zararı verecektir. Ancak çoğu zaman bunun anlaşılması uzun sürer. Bu nedenle öfke ile kalkıp zararla oturmak yerine bu tip işlemleri yapmadan önce kırk kez düşünmek gerekir.

Aklı başında bir medyum ve Allah yolunda bir hayat yaşayan hiç bir hoca yarasa büyüsü gibi kara büyüler sınıfından olan işlemleri kabul etmez. Bunu para karşılığı ya da istek karşılığı yapmaz. Ancak günümüzde birçok kişiyi bu anlamda bulmak mümkündür. Yalnızca şeytani işlemler yaparak ciddi ticari kazançlar elde etmiş medyumların olduğunu da biliyoruz. Bu yüzde kendimizi her zaman belirli bir kulvarda koruma altına almamız gerekir. Unutmayınız ki size kimin düşmanlık beslediğini asla bilemezsiniz. Genel olarak aile ya da arkadaş çevreleri ve en umulmadık kişiler bu tip hadiselerin mümessili olabilmektedir. Periyodik olarak bakımlar yaptırmak ve durumu görmek her zaman birinci tercih olmalıdır.

Yarasa Büyüsünün Detayları

Birçok yerde ve özellikle yanlış beyanlar içeren anlatımlarda yarasa büyüsünün ilişki kurtaran ve kişinin olumlu anlamda değişimine çanak tutan etkilerinin olduğundan da bahsedildiğini görebilirsiniz. Ancak bu durum oldukça yanlış bir anlatımdır. Bu ve benzeri hiç bir çalışmanın bir bağlama büyüsü işlemi ya da benzeri bir aşk büyüsü etkisi yaratması mümkün değildir. Genel olarak sağlık sorunlarının baş gösterdiği ve bahse konu aile hayatının süratle sonlandığı durumlar yaşanır. Böyle bakınca da hangi işlemin ne sonuç verebileceğini ve sizi istemeseniz bile hangi durumlara sokabileceğini önceden bir uzman medyuma danışarak öğrenmek yapılacak en doğru davranıştır.

Yarasa Büyüsü Nasıl Yapılır

Çok fazla detay vermenin internet ortamında yanlış olduğunu düşünüyoruz. Ancak kabaca bu işlemin tarifini merak edenler için yarasanın temininden sonra onu keserek kanı ile işlem yapıldığını söyleyebiliriz. Bu kanın kişinin özel eşyalarına sürülmesi ve bu sırada özel bir takım ritüellerin de eşlik eder halde kurgulanması işlemin temelini oluşturur. Sonrasında özel bilgileri alınmış olan kişinin üzerine bu kan ile beslenen ve ikna olan çok sayıda ecinni varlığın salınması süreci başlar. Bu varlıklar hedef alınan kişinin hayatını alt üste edene kadar bu kan ritüelleri sürebilir. Her birinin özel bir uygulama biçimi olduğu gibi kişiye özel olarak da planlandığını bilmek gerekir.

Medyumların çalışma biçimine göre farklılıklar görülebilir. Fakat en nihayetinde sonuçlar şaşırtıcı değildir. Her zaman hedeflenen kötülüklere erişilir. Bu durum bir miktar zamanın uzaması durumu söz konusu olsa da eninde sonunda gerçek olur. Yarasa kanı ile yapılan şeytani büyüler kişiyi doğrudan etki altına alır ve geri dönülmesi çok güç yollara sokar.

Bu işlem için türlü sorular geliyor. Ancak bilinmesi gereken en temel detay şudur ki evde yarasa büyüsü yapmak kesinlikle doğru değildir. Ayrıca bu büyünün birçok cin ve hüddama hitaben yapılacak olan silsileleri olduğu için ters tepme ihtimali de vardır. Bu yüzden uzman olmayan kişiler tarafından planlaması da yapılması da kişiyi zor duruma sokabilir. Zaten yazımızın başından beri bahsettiğimiz en büyük ayrıntı dinine bağlı ve inanç sahibi insanlar iseniz bu tip işlemlerden uzak durmalı ve yalnızca korunma amaçlı bir takım detayları öğrenmek adına bilgi sahibi olmalısınız.

Yarasa Büyüsü Etkisini Ne Zaman Gösterir

Genellikle işlem yapıldığı anda etkiler ortaya çıkar. Bu yüzden her şeytani ritüelde olduğu gibi kısa bir sürede kendinden söz ettirmeye başlar. Bu işlemin ortaya çıkmasından sonra bozulması da çok güçleşir. Eğer kişi üzerinde bir koruma tılsımı yok ise o zaman tamamen tıpkı bez bebek büyülerinde olduğu gibi kolayca kontrol edilebilir hale gelir.

Bu işlem için toplumda bazı farklı isimler de telaffuz edilebilir bunlardan başlıcaları ise yarasa bacağı büyüsü, yarasa kemiği büyüsü ve yarasa kanı büyüsüdür. Aslında her biri aynı işleme giden ana başlıklardır.

Havas ve ledün ve Hüddam ilminde etkili koruma tılsımları yazabilen ve öncelikle insanın hayatının bu değişen ve yoğunlaşan enerji ortamlarında sağlıklı kalması adına geniş çalışma alanı bulunan Zihni hocaya her türlü soru, istek ve görüşlerinizi iletebilirsiniz. Kendisinden ücretsiz olarak her türlü bilgiyi temin edebilir ve bu konudaki en doğru bilgileri edinebilirsiniz.

1 yılı aşkın süredir yurt dışında bulunan medyum Zihni hoca ülkesine ve memleketine dönmüş hatta danışanlarına randevu vermeye başlamıştır.

Zihni Hoca

Paylaş
Yazar
Zihni Hoca

Önerilenler

Tuvalette Yapılan Büyünün Kuvvetli Tesiri

Tuvalet büyüsü konusunda bilinmesi gereken en önemli nokta herhangi bir büyünün orada yapılması durumunda en kötü ve enerjisi en kuvvetli…

3 sene önce

Sakız Büyüsü

Sakız büyüsü havas ilminde az kullanılan ama etkileri bakımından oldukça iyi bilinen bir çalışmadır. Sakız büyüsü hangi amaçla yapılır diye…

3 sene önce

Zenginlik Büyüsü Hakkında Bilgiler

Zenginlik herkesin arzu ettiği güzel ve rahat yaşaması sembolize eder. Tabi mecazen de kullanılan yerler vardır. Örneğin sağlık ya da…

3 sene önce

Muska Bozma – Büyü Bozma İşlemleri

Büyüler hakkında ve birçok büyü unsuru içermeyen tılsımlar hakkında sıklıkla bilgi verdiğimiz platformumuzda bizlere en çok soru gelen konu olan…

3 sene önce

Karanfil Büyüsü Nedir, Nasıl Yapılır

Karanfil ile yapılan tılsım çalışmaları genel olarak 41 karanfil büyüsü olarak da bilinir. Adın da anlaşılacağı gibi 41 adet karanfil…

3 sene önce

Ankara Medyum Arıyorum

Günümüzde internetin yaygınlaşması ile birlikte medyum aramak için ceplerimizdeki akıllı telefonlar bile yeterli oldu. Ama bu aramaları yaparken bazı önemli…

3 sene önce