Kategori: BüyülerMedyumlar

Zenginlik Büyüsü Hakkında Bilgiler

Zenginlik herkesin arzu ettiği güzel ve rahat yaşaması sembolize eder. Tabi mecazen de kullanılan yerler vardır. Örneğin sağlık ya da mutluluk gibi duyguları yaşayabilmek de insanın büyük zenginliği olabilir. Zaten hem para hem de sağlık bir arada olursa asıl hedefe de ulaşılmış olur. Bu nedenle zenginlik büyüsü kavramı ister gerçek anlamıyla kullanılsın ister mecaz anlamıyla, her koşulda insanı adrenalin seviyesini yükselten bir durumdur. Peki nasıl zengin olunur? Zenginliği özellikle maddiyat olarak düşünürsek evrende parayı kendimize çekebilmek diye bir şey var mıdır? Her yerde duyduğunuz bu Kuantum ile para meditasyonları, zenginlik olumlamaları ya da sekansları gerçekten iş yarar mı? Zihni hocamız bu yazı ile merak edilenleri sizler için yanıtlamış olacaktır.

Zenginlik Büyüsü Yapılışı

Bir kaç farklı ritüele sahip olsa da bu çalışmanın ana unsurları her zaman aynı şekilde karşımıza çıkar. Örnek vermek gerekirse hangi dua ile zengin olurum sorusuna soran bir kişi için belki özel teklifler oluşabilir ve kişiye özel dualar seçmek gerekebilir. Ancak kullanım aşamasında o kişi de aynı noktadan işlemi devralacaktır. Bu durumda bazen medyumlardan destek almak da oldukça önemli olabilir. Zira işlemi sıklıkla uygulayan bir hocanın size verebileceği tavsiyeler hatta sizin yerinize atacağı bazı adımlar ile bu süreci kolaylıkla lehinize çevirebilir ve hayatınızdaki değişimi hızlandırabilirsiniz.

Genel olarak evde yapılan basit bir ritüelden bahsedelim:

Sirkeli su ile bir adet saman kağıt alınır. Ayrıca bir keçeli kalem ve bir de mum hazır bulundurulur. Genel olarak olarak sirkeli su parayı ve arınmayı temsil edecektir. Saman kağıtlar ise niyetlerimizin yer alacağı sembolleri içerektir ve işlem içinde önemli etkiye sahip olacaktır.

Saman kağıda büyük puntolar ile hayattan beklediğimiz ve bize zenginlik büyüsünün getirmesini arzu ettiğimiz tüm değerleri yazacağız. Çok uzun olmamak kaydıyla birkaç cümle ile bu yazıları yazdıktan sonra sirkeli suyun içine artıp 3 gece bekleteceğiz. Yazılar her gün suyun içinde beklerken tam gün dönümü saatlerinde bir mum yakarak günlük zenginlik dualarını da okuyacağız. Bu duaları belirttiğimiz gibi danışılan medyumlar kişiye özel olarak verecektir.

Süreç bittikten sonra kağıtta yazan yazıların hemen hepsi suya geçmiş olacaktır. 4’üncü günün sabahında kabın içinden bu kağıt alınır ve kurumaya bırakılır. Su ile ayak basmayacak bir noktadan belirli söylemler eşliğinde toprağa dökülür.

Kuruyan saman kağıdı etkiler başlayana kadar bu işlemi isteyen kişinin evinde hatta yatak odasında saklaması gerekir. Tılsımlı kağıt bir takım enerji geçişlerinde size yakın olması gereken bir materyal halini almıştır. Kullanım süresi bitene kadar işleme ve size eşlik etmelidir.

Birkaç belirgin etki görüldükten sonra takribi 7’inci günün sonunda saklanan kağıtta uygun bir yerden toprağa gömülür. Akabinde çok kısa sürelerde gözlerinize inanamayacağınız kader değişiklikleri oluşmuş olur.

Çevrenizde bir anda zenginleşen ne yaparsın yapsın parayı çekme gücüne sahip insanların bazıları bu tip ritüeller ve denenmiş zenginlik büyüsü metotları ile kendi bedenlerini o noktaya taşıyabilmişlerdir.

Zengin Olmaya Niyet Etmek

Kuantum ile ilgili açıklamalara baktığınızda her zaman inanç sistemi ve niyet üzerine anlatımlar görürsünüz. Insan beyninin enerji bakımından ne kadar güçlü olduğunu ve kaos teorimi de denen bu evren düzeni içinde arzu ettiği pek çok şeyi kendine çekebilme ya da itebilme özelliğinin olduğundan bahsedilir. Zenginlik de bir yaşam tarzı olarak benimsenir ve buna gerçekten kişinin inanması sağlanırsa kısa sürelerde saf enerji çekim yasaları ile ortaya çıkacaktır. Her zaman olumlu düşüncenin bize sağlayacağı getiriler olduğu gibi olumsuzlarında götürüleri olacaktır. Bu nedenle evrene her zaman daha iyisinin nasıl olduğunu sormamız gerekir. Günümüzde bir çok ana akım enerji uzmanları bunu savunmaktadır. Her ne kadar medyumların alanından biraz çıkıyor olsa da ACCESS BARS ya da INNER SPEAK ve daha pek çok işlem bu tarz çalışmaları içeren işlemlerden bir kaçıdır.

Ayrıca niyet içinde REIKI gibi metotlar ile iyileştirmek bile olumlu etkiler görülmesi açısından sayılabilir. Yalnızca enerji ile sağlığına kavuşan ve iyi düşünce ile pek çok imkansız durumu hayatına çekebilmiş birçok insan vardır. Hatta bunun için SECRET adında bir belgesel bile çekilmiştir. Ancak suistimale açık ve soyut kavramlar olunca, bir de insanoğlunun nefsi duyguları açığa çıkınca tabi ki kişileri kandırabileceğiniz bir ortam da yaratılmış oldu. Bu yüzden her türlü havas işleminde ya da bahse konu enerji metotlarında bir uzman ile yüz yüze yardımlaşmak sizi bu olası risklerden alıkoyacak en doğru davranış biçimi olacaktır.

Zenginlik Büyüsü Yapan Medyumlar

Bu gibi işlemler için riskin en aza indirilmesi doğrultusunda bir uzman medyumdan yardım almak her zaman önemlidir. Birinci denemesinde başarılı olmak isteyen ve zenginlik büyüsü deneyen kişilerin gerçekten önemli bir kısmı yardım alarak bu fenomenleri gerçekleştirir. Tabi bu durum için daha önceden işlemi yapmış ve başarılı sonuçlar ile belirli kişilere referans olmuş hocaları seçmek de hayli önemlidir.

Kullanılan özel çalışma içerikleri ve özel sözler hatta dualar bir uzman elinden size iletilirse özgüven ve işleme olan inanç da çeşitli motivasyon kaynakları doğrultusunda oldukça yükselecektir. Bu bağlamda düşününce de zenginlik büyüsü yardım alınırsa etki ihtimali yüksek bir çalışma olarak öne çıkmaktadır.

Sonuçta herkes için bir soru ve arayışın gerçek olduğunu biliyoruz. İnternet ortamında bu konu ile ilgili araştırmalar yapınca insanların en çok denenmiş para büyüsü, para ve zenginlik büyüsü tılsımlı sözleri, en etkili zenginlik vefki ya da para için en güçlü tılsım gibi kelimeleri aradığınız görebilirsiniz. Bu da aslında büyük bir arayış içinde bulunan toplumun en büyük göstergesidir. Herkesin içinde zengin olmak isteyen bir dürtü vardır. İnsanoğlu rahatına düşkün ve bunu sürekli hale getirmek için çalışan bir canlıdır.

Para Büyüsü Yapmak

Para Büyüsü konusuna gelince de daha çok para çekmek aslında yazımın ana başlığı olan zenginliği yakalamak ile aynı anlama gelmektedir. Ancak bazen bu ritüeller için farklı yollar denenir. Bazı işlemlerin içeriğine baktığınızda para büyüsünde altın kullanımı ya da künye ile para büyüsü yapmak için yollar görebilirsiniz. Her biri kişiye özel olarak tasarlanır ve katlanabileceği bedensel enerji yoğunluğuna göre ritüel yazılır. Kağıda yazılı olan bu tarz çalışmaların her bir detayı belirli bir enerji ağırlığına tekamül edeceği için son derece dikkatli olunmalı ve olası bir kötü durumda işlem derhal sonlandırılmalıdır.

Konu ile ilgili merak ettiğiniz diğer tüm detayları 7/24 Zihni hocamıza danışabilirsiniz. En doğru, güncel ve gerçek bilgileri kendisinden alabilirsiniz.

Zihni Hoca

Paylaş
Yazar
Zihni Hoca

Önerilenler

Tuvalette Yapılan Büyünün Kuvvetli Tesiri

Tuvalet büyüsü konusunda bilinmesi gereken en önemli nokta herhangi bir büyünün orada yapılması durumunda en kötü ve enerjisi en kuvvetli…

3 sene önce

Yarasa Büyüsünün Derin Etkileri

Yarasa büyüsü çok eski tarihe sahip ve toplumlarca pek çok kötü emelleri arzuların hayata geçmesi adına uygulanan bir işlemdir. Tarih…

3 sene önce

Sakız Büyüsü

Sakız büyüsü havas ilminde az kullanılan ama etkileri bakımından oldukça iyi bilinen bir çalışmadır. Sakız büyüsü hangi amaçla yapılır diye…

3 sene önce

Muska Bozma – Büyü Bozma İşlemleri

Büyüler hakkında ve birçok büyü unsuru içermeyen tılsımlar hakkında sıklıkla bilgi verdiğimiz platformumuzda bizlere en çok soru gelen konu olan…

3 sene önce

Karanfil Büyüsü Nedir, Nasıl Yapılır

Karanfil ile yapılan tılsım çalışmaları genel olarak 41 karanfil büyüsü olarak da bilinir. Adın da anlaşılacağı gibi 41 adet karanfil…

3 sene önce

Ankara Medyum Arıyorum

Günümüzde internetin yaygınlaşması ile birlikte medyum aramak için ceplerimizdeki akıllı telefonlar bile yeterli oldu. Ama bu aramaları yaparken bazı önemli…

3 sene önce